NROF
 

NROF Mesterskapet i Feltidrett 21. September 2013

Konkurransen var i år et felles arrangement med Fränkels Kanna, bykamp i feltidrett mellom Oslo og Gøteborg (ROSIG). 
17 deltagere kan vi være fornøyde med sett i lys av at det dessverre ble kollisjon med  NROF Mesterskapet i skyting samme deg. Svært gledelig var det at vi fikk med 2 deltagere fra FSAN på Sessvollmoen.
Konkuransedagen startet tidlig lørdag morgen med oppmøte på Ullensaker kirke for kartlesing. Dessverre var det tåke og vi måtte gjøre en rask forflyttning til feltskyting med pistol på Sessvollmoen bane 3. Kaptein Jens Berentzen ledet skyteøvelsene til en sikker og rettferdig gjennomføring. Skytterne ble prøvet i sterk og svak hånd, fritt grep og magasinbytter. 
 

Skyteleder Jens Berentzen (Oslo), Urban Heggmälm (ROSIG),  Jan Erik Bøgeberg (Nedre Romerike) og Kjell Lie (Oslo)   (foto: Håvard Lillegård)

Beste resultat i skytingen hadde Egil Gulliksen med 93 av 100 poeng fulgt av Leif T. Andressen på 90 poeng og 89 poeng til både  Arild Lohrbauer og Kåre Gulliksen.
Orienteringsløpet ble startet så snart man var ferdig med skytingen. Oddvar Hagen hadde lagt opp til 10 poster og 3 km løypelengde. Kartet er lagt ved til slutt i denne rapporten. De fleste kunne konstatere at det var en grei løype men at post nr 6 var vanskelig å komme til på grunn av vindfall. Her ble det benyttet et utall ukonvensjonelle måter å komme seg frem på. 
Det var for de fleste ingen overraskelse at det var Terje W. Mathisen som var raskest med 26:08. Deretter fulgte Håvard Lillegård med 34:38 og Egil Gulliksen med 36:48.
Etter o-løpet fikk vi servert feltlunch som bestod av grillpølser og brus. Dette var det Anne Berit Viken som sto for.