NROF
 
Et mesterskap med nye blomster.

Dette årets mesterskap hadde nok kommet litt i skyggen av CIOR 2010 for mange. De fleste av våre etablerte løpere uteble, og en arbeidsfull hverdag holdt andre borte. Allikevel møtte 4 løpeklare til start.Lt. Richard Mauritzen kom fra Stavanger, men nådde dessverre ikke frem før første dag stort sett var over. Det var allikevel hyggelig å se at noen tar langturen for denne deltakelsen.

Kapt. Lars Tore Ruud og Lt. Birger Kristoffersen møtte trofast opp på KS Linderud, for å kjøre gjennom hinderbanen. I tillegg var tre unggutter motivert til å være med, selv om bare to av dem møtte nå. Fenrikene Thomas Pettersen og Jørgen Thorvaldsen var et flott pust i gammelt siv.

Det var tidlig liten tvil om hvem som var årets frontfigur. Lt. Birger Kristoffersen løp hinderbanen på gode 2.52 min. og svømte på 40,2 sek. Han ble imidlertid satt godt på plass i håndgranat kasting og avstandsbedømmelse, der Ruud kastet til 168 poeng og bedømte til 246,2 poeng.Neste dags deltakelse i Feltidrett, viste at alle var relativt jevne kartlesere. Hadde det ikke vært for at Thorvaldsen misset en post i o-løpet, hadde trolig alle vært nokså jevne også der. Her løp Kristoffersen inn på gode 24,17 min, mens nykommer Pettersen var tett på med 26,03 min.

Spenningen var dermed borte før skytingen startet.

Kristoffersen viste også her hvordan sakene skal gjøres, og skjøt gode 169 poeng med rifle. Han falt litt gjennom på pistol, men fikk beste resultat med 152 poeng. Thorvaldsen skjøt imidlertid 79 poeng på presisjon, og fikk problemer på feltdelen. Han vil garantert forbedre sitt resultat ved neste korsvei.

I et fantastisk vær, var dermed gullet plassert. Kristoffersen tok hjem det edle metall med 7313,2 poeng.Gratulerer med et flott mesterskap, og en velfortjent seier.

Fullstendig resultatliste finner du her!

Vi ønsker mange flere velkommen i gullrushet, og beklager at jentene uteble i år. 

Er du interessert? Ta kontakt.

Med vennlig hilsen 
Maj. Rune Sandve
 
 
Skriv ut