NROF
 

NROF Mesterskapet i Mangekamp 2008

En rå nytelse

Mai viste seg virkelig fra sin beste side ved mesterskapet, og det var en udelt fornøyelse å være ute i alle elementer.

Vi hadde håpet å se noen nye ansikter ved årets mesterskap, men det ble tynt. Riktig nok kom Christian Nastad til KS på fredagen, men han kunne ikke være med lenger. Han er noe å bygge videre på. I stedet møtte den optimistiske kjernen med evigunge Kapt. Lars Tore Ruud i spissen. Grunnet en del skader, som ikke er uvanlig på denne årstiden, var det bare to tellende som stilte til start. Lars Tore og Martin Haugmo løp gjennom hinderbanen på en rimelig grei tid 3,29 min og 3,34 min, noe de kan bygge videre på mot CIOR. Christian Nastad løp gjennom på 3,12, og har mye å gå på med teknikk. Videre svømte Lars Tore på 47,4, Martin på 45,2, og Nastad på 48,8 med en del feil. Christian Pedersen svømte selv om ryggen var litt lei, og kom inn på 38,0 sek. Han er klar for CIOR.

Når Lars Tore har festet grepet, slipper han det ikke så lett. På dag 2 måtte vi bruke resultater fra feltidretten, da vi ellers er for få til eget opplegg. Lars Tore leste godt kart, men ble kraftig slått av Håvard på 100 poeng og Rune Sandve på 96,9 poeng. Lars Tore fikk 94,2 poeng, og med et jevnt o- løp, var han vanskelig å ta. I skytingen fikk Ruud gode 154 poeng på rifle, og 166 poeng på pistol. Han trygget dermed seieren.

Både Christian Pedersen, Elin Haugmo og Rune Sandve deltok denne dagen, men hadde da ikke full mangekamp. Når så Håvard Lillegård kjører gjennom feltidretten og slår alle, er det på tide å tenke meget sterkt på rekruttering. Ikke minst på kvinnesiden.

Årets vinner av NROF Mesterskapet i mangekamp 2008 ble Kapt. Lars Tore Ruud. På en respektabel sølvplass kom Fenr. Martin Haugmo.


Ref.
Kapt. Rune Sandve

Ruud og Haugmo
Vinner Lars Tore Ruud og sølvvinner Martin Haugmo
 
 
 
Skriv ut